Skip to content

Voetbal kijken Twello

Ben je op zoek naar een plek om voetbal te kijken in Twello? Kom dan langs bij Cafe Bakker in Twello! 

Ons café staat bekend om zijn gezellige voetbal uitzendingen en is van velen de perfecte plek om te genieten van een koud biertje en je favoriete team aan te moedigen.

Cafe Bakker in Twello is dé plek als je gezellig met vrienden voetbal wilt kijken en daarnaast wilt genieten van ons uitgebreide assortiment heerlijk dranken en borrelhapjes.

pexels-chris-f-1283219-min
zaal-huren-min

De leukste voetbal wedstrijden kijk je bij Café Bakker

Bij Café Bakker Twello kun je er zeker van zijn dat je geen seconde mist van de wedstrijd van je favoriete team. 

Bovendien is ons personeel gepassioneerd over sport en vriendelijk tegen iedereen die er komt – je zult nergens anders in het dorp een betere service vinden!

Voetbal kijken op één van de tv’s bij Café Bakker

Café Bakker Twello heeft verschillende tv’s zodat je een goed zicht hebt op het scherm, ongeacht waar je zit. De tv’s staan verspreid door het café, dus waar je ook zit, je mist niets van de actie.

Wij bieden ook meerdere kanalen, zodat er altijd iets voor iedereen is om naar te kijken. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben wij zelfs een beamer beschikbaar voor degenen die een bijzondere ervaring willen!

gehele-verzorging-door-ons-min-_1_

Kom daarom nu naar Café Bakker

Als je op zoek bent naar een plek om voetbal te kijken in Twello, ga dan zeker naar Café Bakker Twello. Met onzer uitstekende sportuitzendingen, grote televisies en selectie van drankjes en eten – wij bieden alles wat je nodig hebt voor een geweldig avondje uit met vrienden of familie tegen een betaalbare prijs.

Vergeet niet om ook je favoriete team aan te moedigen – wij zullen dat zeker doen! Geniet binnenkort van voetbal kijken bij Café Bakker Twello!