Skip to content

Live muziek Twello

Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van een avondje uit met vrienden, naar leuke muziek te luisteren en een drankje (of twee) te drinken, dan is Café Bakker in Twello de plek voor jou! 

In ons café in Twello vinden regelmatig live optredens plaats van lokale bands en artiesten.

Of je nu houdt van jazz, pop of rock ‘n roll Er is voor ieder wat wils in Café Bakker met hun live muziek in Twello

pexels-chris-f-1283219-min
zaal-huren-min

Café Bakker biedt live muziek voor iedereen

Cafe Bakker heeft vaak speciale avonden waarbij er een gezellige zanger of andere live muziek wordt uitgenodigd. Dit zorgt voor een ontzettende leuke sfeer, waarbij iedereen gezellig een drankje kan nuttigen. 

Je kunt genieten van vrijwel alle genres bij Cafe Bakker. Van Nederlandstalig, Oktoberfest of pop. In ons cafe vind je allerlei soorten live muziek waar je zeker bij wilt zijn!

De perfecte plek om van een drankje te genieten

Naast muzikale optredens biedt Café Bakker ook een uitgebreide drankenkaart, dus of je nu op zoek bent naar iets alcoholisch of niet-alcoholisch, er is gegarandeerd iets dat bij je smaak past.

Wij serveren ook snacks voor als je trek krijgt tijdens de live muziek in Twello. Met ons vriendelijke personeel en gezellige sfeer is het niet moeilijk te begrijpen waarom Café Bakker een van de populairste gelegenheden in Twello is.

gehele-verzorging-door-ons-min-_1_

Kom daarom nu naar Café Bakker

Als je ooit op zoek bent naar een gezellig avondje uit met vrienden in Twello, ga dan zeker eens kijken bij Café Bakker. Met onze regelmatige live live muziek in Twello en uitgebreide drankenkaart wordt het zeker een onvergetelijke ervaring!

Dus kom vandaag nog langs en geniet van geweldige muziek en je favoriete drankje! We kijken uit naar je komst!