Skip to content

Feestje geven Twello

Ben je op zoek naar de perfecte plek om een zaal te huren in Twello? Kijk dan niet verder dan Café Bakker! Met ons gezellige interieur, ruime zaal en vriendelijke personeel is het de perfecte plek voor je speciale gelegenheid.

Hier vind je alles wat je moet weten over het zaal huren Twello voor een feestje bij Café Bakker.

Je kan tot 100 mensen uitnodigen als je jouw feest komt geven bij Café Bakker Twello. Ook aan zitplaatsen hebben wij genoeg. Je kan tot wel 80 mensen uitnodigen!

Wat voor feestje in Twello kan ik geven?

Je kan elk type feest bij Café Bakker geven. Van verjaardagsfeestjes en bruiloften tot bedrijfsevenementen en vakantiebijeenkomsten. Het feestcafé heeft grote zalen die elk plaats bieden aan 100 personen. Alle zalen zijn voorzien van tafels en stoelen, dus je hoeft geen extra meubilair mee te nemen.

de-zaal-min
zaal-huren-min

zaal huren Twello bij cafe bakker

Café Bakker biedt verschillende diensten om jouw gasten een aangename ervaring te bezorgen. Het feestcafé heeft een uitgebreide menukaart met tal van heerlijke opties. 

Wij bieden ook een ruime keuze aan dranken, waaronder bier, wijn, sterke drank en niet-alcoholische dranken.

En als je op zoek bent naar entertainmentopties, kunnen wij op jouw verzoek live muziek of DJ’s verzorgen. Alles voor jou om jouw perfecte feest te geven in Twello

Hoeveel kost het om een zaal huren Twello bij Café Bakker?

Een zaal huren in Twello zonder sterke drank kost 26,50 per persoon. Met sterke drank 32.50 per persoon. Deze prijzen zijn inclusief bediening en verzorging.

Daarnaast bieden wij ook buffet aan:

  • Een hapjesbuffet vanaf 10 euro p.p.
  • Maaltijdbuffetten vanaf 12,50 euro p.p.
gehele-verzorging-door-ons-min-_1_

Wacht daarom geen moment en neem nu contact met ons op!

Café Bakker is de ideale locatie voor feest geven Twello. Met zijn mooie binnenruimtes en vriendelijke personeel zal het jouw speciale gelegenheid echt gedenkwaardig maken. 

Bovendien maken de betaalbare prijzen het nog aantrekkelijker om jouw zaal te huren in Twello bij Cafe Bakker! Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op en begin met het plannen van jouw droomfeest!

Kom binnen lopen of bel even naar 06 22 16 96 52.