Feestje geven

De zaal

Café Bakker heeft een prachtige zaal, die geheel gescheiden kan worden van het café zelf. De zaal beschikt over een eigen entree, een gescheiden dames en heren toiletgroep, een garderobe en een eigen bar. De entree is aan de achterzijde. Er kunnen feesten gegeven tot 100 personen (wil je een zitfeest dan is 80 personen het maximum).

De zaal

Alles kan!

Je kunt zelf beslissen hoe je feest eruit gaat zien! Wil je de zaal versieren of er een themazaal van maken, met of zonder zitplaatsen, hoge/lage tafels, een dansvloer, live muziek, een dj, alles is bespreekbaar! Uiteraard zitten wel wat voorwaarden aan, die of wettelijk zijn opgelegd en die te maken hebben met onze aansprakelijkheid.

Alles kan!

Zaal huren!

Je kunt er voor kiezen om de zaal te “huren”. Je krijgt dan de beschikking over de zaal en kunt in overleg:

  • Je kunt een zaal huren met een arrangement van 24,50 (zonder sterke drank) of 29,50 (met sterke drank) per persoon.
  • Wil je de zaal per uur huren (voor bijv. bijeenkomsten, vergaderingen etc. zonder consumptiegebruik, dan betaal je 75 euro per uur.
Zaal huren!

Gehele verzorging door ons

Natuurlijk kun je ook je feest laten verzorgen door ons. Het enige wat je dan zelf hoeft te doen is de zaal evt. te versieren en ons aangeven wat je wensen zijn. Je betaalt dan geen zaalhuur of schoonmaakkosten. En wij zorgen voor de bediening en de gehele verzorging .De dranken, evt. buffetten, hapjes worden per persoon afgerekend. De prijs per persoon bepalen we vooraf samen, zodat je weet waar je aan toe bent. De prijs is afhankelijk van je wensen. De verzorgde partij kan vanaf 25 personen.

Gehele verzorging door ons

Buffetten

In samenwerking met De Hamer, Slagerij Buurman of De Groot uit de Vecht kunnen we geheel verzorgde buffetten aanbieden. Van stampottenbuffet tot hapjesbuffet, rijsttafels of ijsbuffetten, alles is bespreekbaar. De hapjes en buffetten worden naar uw wens gemaakt!

Een hapjesbuffet heb je al vanaf 8 euro p.p.

Maaltijdbuffetten vanaf 10 euro p.p.

Meer weten?

Kom even binnen lopen of bel even naar 06 22 16 96 52.