Skip to content

Borrel Twello

Ben je op zoek naar een gezellige plek om met je vrienden en/of familie te genieten van een borrel in Twello? Zoek dan niet verder dan Café Bakker in Twello!

Gelegen in het hart van Twello biedt dit café een gezellige sfeer die zeker voor blijvende herinneringen zorgt. 

Of je nu op zoek bent naar een gezellige avond of gewoon wilt bijpraten met vrienden, ons gezellige interieur en de uitgebreide borrelkaart van Café Bakker in Twello maken er een ontzettende leuke avond van!

pexels-chris-f-1283219-min
zaal-huren-min

Kom gezellig borrelen

Café Bakker is gezellig ingericht met houten muren, banken en stoelen. De verlichting is warm en uitnodigend en creëert een sfeer die aanzet tot borrelen in Twello voor plezier en ontspanning. 

Deze gezellige sfeer is perfect voor het vieren van speciale gelegenheden of gewoon om samen te komen voor een borreltje.

Behalve comfortabel draagt ook de inrichting bij aan het karakter van het café; je waant je in een traditioneel Nederlands café als je Café Bakker in Twello binnenstapt.

Ook voor verjaardagsfeestjes

Of het nu je eerste keer is bij Twello Café Bakker of dat je keer op keer terugkomt, je kunt altijd rekenen op vriendelijke service van ons ervaren personeel.

Wij zijn er trots op dat onze klanten altijd goed verzorgd worden. Van het aanbevelen van drankjes op basis van je voorkeuren tot het helpen plannen van speciale evenementen zoals verjaardagsfeestjes of jubilea. Je zult je hier thuis voelen!

gehele-verzorging-door-ons-min-_1_

Kom nu naar café Bakker in Twello!

Er is iets speciaals aan een gezellig café als Twello Café Bakker. Het café zorgt voor een uitnodigende sfeer, terwijl de uitgebreide drankenkaart ervoor zorgt dat iedereen iets te borrelen heeft dat hij of zij lekker vindt.

Het is geen wonder dat mensen hier steeds weer terugkomen; tussen de uitstekende service en de heerlijke drankjes zorgt dit café elke keer weer voor een onvergetelijke ervaring! Dus als je de volgende keer in de stad bent, mis dan zeker niet alles wat Twello Café Bakker te bieden heeft.